İSTANBUL / ADALAR - HEYBELİADA ORTAOKULU

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği işbirliği yürütülen "Okulda Diyabet Programı" kapsamında hazırlanan diyabet ve obezite konulu eğitim filmini tüm öğrencilerimize izlettik.Hazırlanan filmi izlemek için http://okulsagligi.meb.gov.tr/index.php?Git=PVideo&sayfa=AnaSayfa linkini tıklayabilirsiniz.

Kas

Adalar kaymakamlığı ve İstanbul Büyükşehir belediyesi ortaklığı ile düzenlenen geziyle 8. sınıf öğrencilerimiz Miniatürk Müzesi, 1453 Panorama Müzesi ve tiyatro etkinliklerine katılmışlardır.

Kas

Programı hazırlayan Nurgün AKTAŞ öğretmenimize ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik ve kariyer planlama etkinlikleri kapsamında 8. sınıflarımıza çeşitli meslek grupları tanıtılmaktadır. Bu kapsamda 8/A sınıfı rehber öğretmeni Faruk SARAÇ´ın eski öğrencilerinden Genetik Mühendisi okulumuza gelerek 8. sınıflarla görüşmüş ve mesleğinin tanıtımını yaparak, güzelliklerinden ve zorluklarından bahsetmiştir. Aynı zamanda 7. sınıflarlarla da görüşmüştür.

Kas

Okulumuz öğretmenler odasının önüne atık yemek kovası koyduk. Böylelikle öğrencilerin attığı yemekler boşa gitmiyor ve sokak hayvanları faydalanmış oluyor. Değerli öğrencilerimiz siz de atık yemeklerinizi buraya atarak sokak hayvanlarına yardım edebilirsiniz.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü fotoğraf sergimiz görücüye çıkmıştır. Ayrıca 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Özel Defterimize Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Başta Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nurgün AKTAŞ olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekim ayı örnek öğrencileri ;

5/A - Melih AKDEMİR

5/B - Kerem KARAMAN

6/A - Hüseyin Emre ATAŞ

6/B - Poyraz KARİPYAN

7/A - Elif Yasmine OKAY

7/B - Nurhayat ATAŞ

8/A - Maral ÇÖLEKOĞLU

Olarak belirlenmiştir. Bu öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 95. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

26.10.2018 Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerine  "AFETLERDEN KORUNMA" eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında Görsel Sanatlar öğretmenimiz Beyhan ARSLAN ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu pano ve sergi çalışmaları görücüye çıkmıştır.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Beyhan ARSLAN, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nurgün AKTAŞ ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

25.10.2018 tarihinden itibaren okul mesaj sistemimiz devreye girmiştir.

Ekm

Rehberlik ve kariyer planlama etkinlikleri kapsamında 8. sınıflarımıza çeşitli meslek grupları tanıtılmaktadır. Bu kapsamda 8/A sınıfı rehber öğretmeni Faruk SARAÇ´ın daveti üzerine ünlü senarist Volkan YAZICI okulumuza gelerek 8. sınıflarla görüşmüş ve mesleğinin tanıtımını yaparak, güzelliklerinden ve zorluklarından bahsetmiştir.

VOLKAN YAZICI KİMDİR?

1983, İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. 2008 yılından itibaren senaryo ekiplerinde çalışmaya başladı.

Senaryosunu Yazdığı Sinema Filmleri ve TV Dizileri:

2018 – Elimi Bırakma (TV dizisi)

2015 – İlişki Durumu Karışık (TV dizisi)

2013 – Merhamet (2. Sezon) (TV dizisi)

2011 – Kolej Günlüğü (TV dizisi)

2010 – Keskin Bıçak (TV dizisi)

2009 – Aile Reisi (TV dizisi)

2008 – Melekler Korusun (TV dizisi)

2008 – Doludizgin Yıllar (senaryo ekibi) (TV dizisi)

2008 – Derdest (senaryo ekibi) (TV dizisi)

Ekm

12/10/2018 günü yapılan okul meclisi başkanlığı seçimi sonucunda 7/B sınıfı öğrencisi Hilal UYGUR oyların 63´ünü alarak Okul Meclisi Başkanı seçilmiştir. Hilal UYGUR´un tek rakibi olan Aysel ZEYBEK ise oyların 48´ini almıştır.

Seçimlerde büyük emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Nurgün AKTAŞ ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Derslere girmeden önce 5-10 dakika spor yaparak güne hem dinç başlıyor hem de zihnimizi açıyoruz.

Ekm

Okulumuz haşere ve böceklere karşı  ilaçlanmıştır.