İSTANBUL / ADALAR - HEYBELİADA ORTAOKULU

ULU ÖNDERİMİZİ ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ.

CUMHURİYETİMİZİN 93. YILI KUTLU OLSUN

Ekm

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TEMSİLCİ SEÇİMLERİMİZ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ NURGÜN AKTAŞ REHBERLİĞİNDE YAPILMIŞTIR. EVİN ATAŞ OKUL TEMSİLCİMİZ OLMUŞTUR.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN AKTİF ÖĞRENMELERİ AMACIYLA TEKNOLOJİK GELİŞİMLERİ UYGULAMALI OLARAK TAKİP EDİYORUZ.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL İÇİ VE OKUL DIŞI BAŞARILARININ ARTMASI, OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN GELİŞMESİ İÇİN VELİ ZİYARETLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Ekm

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİR.

May

OKUL TÜRKÇE ÖĞRETMENİ NAZLI İŞGÖREN VE ÖĞRENCİLERİNİN ÇABALARIYLA KÜTÜPHANEMİZ YENİLENDİ.

May

OKUL SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ NURGÜN AKTAŞIN HAZIRLADIĞI BİLGİ YARIŞMALARIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİ PAYLAŞIMI VE GÖSTERİLERLE EĞLENCELİ ANLAR YAŞADILAR.

May

OKUL BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ İRFAN TUFANÇLI REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ BİRÇOK DALDA ÖDÜL KAZANMIŞTIR.